Leerlingen

Nieuwe leerlingen

Voordat uw kind onze school gaat bezoeken, geven wij u graag informatie over De Wegwijzer, over het onderwijs en de gewoonten binnen de groep waarin uw kind geplaatst zal worden.
Die informatie geven wij deels tijdens ons kennismakingsgesprek, deels middels de schoolgids.

Tijdens het kennismakingsgesprek spreken we ook samen een vijftal momenten af waarop uw kind in de groep mag komen kennismaken met de juf en de andere kinderen.

Als uw kind 4 jaar is geworden, mag hij/zij als leerling worden ingeschreven. Als u uw kind voor “De Wegwijzer” hebt aangemeld, krijgt u een formulier waarop u een aantal gegevens moet invullen.

Minimaal één maand voordat uw kind 4 jaar wordt krijgt u een uitnodiging om, samen met de juf/meneer waar uw zoontje of dochtertje bij komt, te overleggen op welke dagen uw zoontje of dochtertje vast mag komen wennen. Als het kind vijf jaar is geworden, is het leerplichtig.

Meld uw kind tijdig aan (in elk geval in het jaar dat hij/zij drie jaar wordt)!