Ouderpanel

Het ouderpanel is opgezet als klankbord voor de directie van onze school. Dit wil zeggen dat de directie haar plannen bespreekt met de ouders zodat beoordeeld kan worden hoe zij tegen bepaalde zaken aankijken. Ook wordt dan helder of er voldoende steun is om deze plannen uit te voeren. Van de andere kant kunnen de ouders zelf ook vraagstukken voorleggen aan de directie waarop het te voeren beleid kan worden aangepast.

Natuurlijk is het niet de bedoeling dat wij individuele problemen bespreken, maar echt allerlei structurele zaken kunnen hierbij aan de orde komen. Het ouderpanel is samengesteld uit onze directeur Sjoerd van Loon (voorzitter) en namens de ouders Lissy Luykx, Raphaël Steenbergen, Willie Varkevisser en Kelly van Loon. Zaken die het afgelopen jaar o.a. aan de orde kwamen zijn:

• Functioneren activiteiten commissies
• Beeldbellen
• Leerlingenraad
• Schoolreis
• Inrichting school
• Schoolkamp

Ook voor dit jaar zijn er vijf bijeenkomsten gepland. Het Ouderpanel is steeds aanwezig bij de bijeenkomst van onze MR. Het Ouderpanel draagt bij aan de meningsvorming. De leden van het Ouderpanel hebben echter geen stemrecht. De data van onze vergaderingen staan vermeld in deze schoolgids.